Ystävänpäiväkonsertti sujui iloisissa tunnelmissa

Orkesterin ensimmäinen esiintyminen vuoden 2023 puolella tapahtui ystävänpäivänä. Perinteinen LC Loimaan Sinikellojen järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti keräsi paikalle runsain määrin musiikin ystäviä.

Bändin alkuvuosi on sujunut ilman suurempia ongelmia. Konsertin ohjelmiston kasaamisessa oli pieniä haasteita ja viimeiset viilaukset siihen tehtiin vasta viikko ennen konserttia, mutta konsertin runko oli kuitenkin jo suunniteltu viime vuoden puolella.

BÄndin riveissä nähtiin illan aikana myös peräti kolme uutta muusikkoa, rumpujen takana hääräsi Pertti Kreivilä ja pasunistisektioon teki ensimmäisen visiitin Satu Alatalo. Trumpettisektioonkin saatiin uusi vahvistus Forssan puolelta kun Markku Laakso liittyi Teppo Heikkilän viereen yläkorokkeelle.

Kapellimestarina keikalla toimi Kari Mäkiranta.

Kiitämme hyvistä järjestelyistä LC Loimaan Sinikelloja ja yleisöä hyvästä tunnelmasta 🙂

https://www.sinikellot.fi/uutiset.html?221906&fbclid=IwAR3ZOXaFN-VD5owpN0A_6CV5QLh3JUkDcDwnZe91BDbHw4bIYCDdeJX2-Go

Seuraavaa konserttia suunnitellaan keväälle, ajankohtana näillä näkymin äitienpäivä su 14.5.2023.

Tässä myös lehtiartikkeli, joka on julkaistu ennen konserttia:
Lehtijuttu »

Top