Keitäs me olemme?

Monille bändin jäsenet ovat ainakin osittain tuttuja, toisille ehkä vielä hiukan vieraampia. Toistaiseksi nettisivuilla tai muuallakan ei ole tarkempia kuvauksia bändin jäsenistä, mutta tässä on hiukan tiivistetysti tiedon jyviä.

Ja, koska orkesterissa on vieraillut runsas joukko soittajia vuosien aikana, niin keskitytään nyt tulevan Elvis Elää -keikan kokoonpanoon.

Pekka Suhonen


Elviksenä keikalla nähdään Pekka Suhonen, joka on 15-vuotta jo tehnyt säännöllisesti keikkoja niin trubaduurina kuin lukuisien eri bändien kanssa. Pekka opiskelee tällä hetkellä opettajaksi Turussa. Juuret ovat vahvasti saviseudulla ja hän toimii mm. opettajana Loimaan seudun musiikkiopistossa.

Iina Wahlström


Iina Wahlström on yksi bändin kantavista voimista ja hän on ollut aktiivisena jäsenenä lähes alkuajoista lähtien. Bändin runko on kasattu vuonna 2009 ja yhdistyksenä se on toiminut vuodesta 2012 lähtien. Iina on ollut sekä puheenjohtajana että sihteerinä yhdistyksessä ja vastannut markkinoinnista ym. Muutoin Iinan voi tavata Maatalousmuseo Sarkassa, jossa hän työskentelee näyttelyamanuenssina.

Riikka Ollila


Riikka Ollila on monille tuttu keittiömestarina Katihännän Kievarista, Pemamekin keittiöstä tai ent. Rivettestä. Musiikillinen tausta on hänellä erittäin vahva. Laulamisen ohella Riikalta onnistuu saksofonien soitto. Kuissi Rock 2016 oli hänen ensikosketus KBB:hen.

Armi Haatanen


Armi Haatanen on vaikuttanut Loimaan musiikkielämään hyvinkin paljon. Loimaan Musiikin nimissä hän opettaa ja johtaa kuoroja, vuokraa Alessandro-salia ja esiintyy myös eri tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa. KBB:ssä hän on tehnyt keikkoja aina silloin tällöin.

Fonisektio on tällä kertaa hyvinkin vahva. Altoissa ovat Heikki Järvinen ja Jouni Ylitalo. Tenorisaksofonisteina Teemu Perho, Matti Heinonen ja Riku Laukkanen. Baritonisaksofonissa Sampo Hiukkanen.

Heikki Järvinen


Heikki toimii yrittäjänä ja tekee mm. alihankintatöitä Valloxille. Hän soittaa saksofonia myös Loimaan soittokunnassa. KBB:ssä Heikki on ollut alusta astia ja ollut mukana myös hallituksessa vuosia.

Jouni Ylitalo


Jouni on myös ollut mukana bändissä alkuvuosista lähtien ja soittaa fonia myös soittokunnassa. Hän toimii Polarteknik Oy:ssä controllerina. Hän on toiminut KBB:n nuotistonhoitajana.

Teemu Perho


Teemu on maatalousyrittäjä ja Milljöökoristeen osakas/hallituksen puheenjohtaja. Hänkin soittaa Loimaan soittokunnassa ja muissakin kokoonpanoissa. Teemu on ollut tominnassa mukana alkuajoista lähtien.


Matti on vielä niin tuore tapaus, ettei ole kuvaakaan napsaistu. Hän on ollut mukana nyt muutamissa treeneissä ja soittaa Keilahallilla tenorisaksofonia. Hän soittaa myös Loimaan soittokunnassa klarinettia ja opettaa Loimaan seudun musiikkiopistossa. Lisäksi hän tekee kaikenlaisia puutöitä verstassaan.

Riku Laukkanen


Riku toimii Loimaan seurakunnasa kirkkoherrana ja on ollut mukana bändissä pari vuotta.

Sampo Hiukkanen


Sampo toimii freelance -muusikkona sekä opetushommissa lähinnä Turun seudulla. Hän on musiikin maisteri ja kovan luokan soolosoittaja. KBB:n keikoilla hän ollut muutaman kerran.

Trumpettisektiossa soittavat Teppo Heikkilä, William Thornburn, Ari Hietala ja Risto Oinaala.

Teppo Heikkilä


Teppo on tunnettu paikallinen luomumaatalaousyrittäjä. Hän tekee myös keikkoja teattereissa ja on joskus itsekin näyttämöllä. Hän on trumpettisektion peruspilari.

William Thornburn


William on vahvistus Turusta, jossa hän soittaa kaupunginteatterissa ja Turku Jazz Orchestrassa. Hän oli ensimmäistä kertaa mukana Metsämaan Iltamissa tänä vuonna.

Ari Hietala


Ari toimii koulutusvastaavana Novidassa rakennusalalla. Hän on ollut myös alusta alkaen mukana bändin toiminnassa. Novidan toimipiste oli myös yksi bändin treenipaikoista muutama vuosi sitten, mutta tällä hetkellä treenipaikkana on pääsääntöisesti Saurio.

Risto Oinaala


Ja Risto on freelance-musiikko, yrittäjä ja eläkeläinen joka vaikuttaa mm. JASO Big Bandissa. Hän on välillä myös vetänyt harjoituksia ja auttanut bändiä eteenpäin.

Pasuunasektion muodostavat Esko Takku, Sanna Järf, Jill Karlsson ja Eki Koskimo.

Esko Takku


Esko on tällä hetkellä opiskelijana Tampereen ammattikorkeakoulussa ja valmistuu IT-alan insinööriksi. Ei ole Eskolta montaa keikkaa jäänyt väliin viime vuosina.

Sanna Järf


Sanna ja Jill ovat vieraamme Kemiönsaarelta. Sanna toimii rehtorina koulussa. Hän laulaa myös kuorossa ja soittaa muissakin big bandeissa.

Jill Karlsson


Jill puolestaan on töissä Kemiön kunnassa sihteerinä. Sannan ja Jillin kanssaan on ollut kiva tehdä yhteistyötä ja he ovat käyneet ahkerasti myös harjoituksissa.

Erkki Koskimo


Eki on puolestaan pitkän linjan muusikko, joka teki ensimmäinen keikkansa KBB:ssä Kuissi Rockissa. Hän on vaikuttanut kymmenissä big bandeissa ja on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa.

Komppipuolelta löytyvät Kimmo Mäkeläinen (kitara), Seppo Lindsten (koskettimet), Esa Heikkilä (bassokitara) ja Jukka Simola (rummut).

Kimmo Mäkeläinen


Kimmo on tällä hetkellä orkesterin sihteeri ja hoitaa monet käytännön tehtävät. Työkseen hän tekee digitaalista markkinointia kuten nettisivuja.

Seppo Lindsten


Seppo on tällä hetkellä yhdistyksen puheenjohtajana ja vastaa pääosin keikkamyynnistä. Hän on maatalouskoneiden myyjänä Loimitraktorissa. Seppo on tunnettu myös harmonikan soittajana.

Esa Heikkilä


Basisti vaihtelee hiukan keikasta toiseen, mutta Esa on ollut mukana monilla keikoilla kuten vaikka viime vuonna Kuissi Rockissa. Hän toimii tuotekehityspäällikkönä Finnsementissä.

Jukka Simola


Ja Jukka Simola on periaatteessa bändin kapellimestari rumpujen takana. Hänen vastuullaan on hyvin pitkälti bändin harjoitustoiminta ja ohjelmistojen kokoaminen.

Silloin tällöin KBB:ta saatetaan luulla Loimaan soittokunnaksi, mutta kokoonpanoissa on soittajien ja instrumenttien osalta poikkeavuuksia. Fonisteja, trumpetisteja ja pasunisteja toki löytyy molemmista ja joskus voi muutakin yhtäläisyyttä olla.

Suurin osa jäsenistä on aktiivisia musiikin harrastajia. Monilla on esim. soittokunta-taustaa. Muutamat tekevät myös musiikin alan töitä päätoimisesti.

Muita aktiivisia jäseniä ovat mm. Jukka Lahtonen, Erkki Aalto, Aurora Peltonen, Jussi Järvinen, Henri Lintula, Tatu Kosonen … ja vierailevia tähtiä käy aina välillä myös. Täältä löytyy kaikki mukana olleet muusikot.

Top