Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TUPLABUUKKAUS – VAPPUMAINEN KONSERTTI

toukokuu 1, 2018 @ 2:00 pm - 3:30 pm

Ilmainen - 15€

No mitäs nyt? Vappupäivää on perinteisesti juhlistettu Loimaan soittokunnan vappuprutkauksen merkeissä, mutta tänä vuonna ohjelmassa on jotain muuta. Kaksi loimaalaista suurorkesteria (Loimaan Soittokunta ja Kauppala Big Band) yhdistävät voimansa ja pitävät yhteisen konsertin vappumaisessa hengessä.

Loimaan Soittokunta on perinteikäs yli 130 vuoden ajan puhallinmusiikin perinnettä ylläpitänyt orkesteri, jonka kapellimestarina toimii tällä hetkellä Sakari Mäntyranta. Kauppala Big Band on puolestaan ollut aktiivinen orkesteri kohta kymmenen vuotta. Se sai alkunsa pienestä kaveriporukasta, joka halusi soittaa big band-musiikkia. Näitä kahta orkesteria yhdistääkin hyvin pitkälti soittajat, samoja kasvoja voi tunnistaa mollemista yhtyeistä.

Vappuna Loimaan soittokunta rytmittää iltapäivää marssien ja valssien siivittämänä kun taas Kauppala Big Bandin ohjelmistossa on otteita niin Glenn Milleristä Juha Watt Vainioon. Kauppala Big Bandin laulusolisteina nähdään Riikka Ollila, Iina Wahlström ja Aimo Peuralahti.

Vappumaisissa tunnelmissa konsertin juontaa estradien monitaituri Laura Kilpiö.

TUPLABUUKKAUS – VAPPUMAINEN KONSERTTI, Heimolinnassa ti 1.5. klo 14.00, pääsymaksu, väliaikatarjoilu

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 1, 2018
Aika:
2:00 pm - 3:30 pm
Hinta:
Ilmainen - 15€
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Heimolinna
Väinämöisenkatu 2
LOIMAA, 32200
+ Google Map
Top