Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kauppala Big Band 10vee, oh JEE !

lokakuu 26, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

13€ - 15€
Siitä on tovi vierähtänyt kun innokas harrastajamuusikoiden kaveriporukka lähti harjoittelemaan yhdessä tuttuja big band -sovituksia. Innostusta nosti ensimmäiset keikat ja uudet nuottihankinnat ja siitä se sitten sai todella alkunsa – Kauppala Big Band. Kolmen toimintavuoden jälkeen orkesteri järjestäytyi myös omaksi yhdistyksesi, joka ylläpitää ja edistää big band-toimintaa Loimaan seudulla. Orkesterin alkutaival tapahtui kuitenkin kesällä 2009, jota voidaan hyvällä omalla tunnolla pitää bändin perustamisvuotena.

Lokakuun viimeisenä lauantaina vuonna 2019 on sitten pienen juhlan hetki: mukana on tuttuja kasvoja alkuajoista ja hiukan myöhemmin mukaan on liittynyt myös uusia tämän hienon musiikkityylin harrastajia. Loimaan puistokadun koulun (lukio/yläaste) juhlasalissa raikaa niin soreasti soivat saksofonit, päreästi pörisevät pasuunat kuin tiukasti törisevät trumpetit sekä tietysti muut big bandin täydentävät elementit.

Vuosikymmen yhdessä puhaltaen! on varsin hyvin tätä orkesteria kuvaava lause. Puhaltaminen on se tekniikka, jolla yksinkertaisesti saadaan aikaan suurin osa bändin soinnista ja näin suuressa orkesterissa on puhallettava yhteen hiileen, liialle sooloilulle ei ole sijaa, vaikka hyviä sooloja toki mieluusti soitetaan.

Orkesterimme taival on sisältänyt unohtumattomia hetkiä, kymmeniä keikkoja, satoja harjoituksia, upeita musiikoita, persoonia, kapellimestareita ja sitten myös upean joukon kuulijoita, tukijoita ja hengessä mukana olevia. Näistä on Kauppala Big Band tehty. Tätä muistakaamme ja kunnioittakaamme yhdessä juhlakonsertissa.

Yksi vaikein tehtävä on ollut suunnitella tämän juhlakonsertin ohjelmisto: nuottiarkisto suorastaan pursuaa toistaan parempia sovituksia, kappaleita ja tyylejä. Konserttiin on nyt pyritty kokoamaan parhaimpia paloja vuosien varrelta, jotain uutta tietysti on myös mukana…

Lähes kattoon ja kuunteleen ja otas kaverikin mukkaan! Tehdään syksyn pimenevästä illasta valoisampi yhdessä!

-KBB-

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 26, 2019
Aika:
6:00 pm - 8:00 pm
Hinta:
13€ - 15€
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Kauppala Big Band
Puhelin:
0400 863359
Sähköposti:
info@kauppalabigband.fi
Kotisivu:
http://www.kauppalabigband.fi
Top